Norden2030 – Ungas vision för det nordiska samhället

Hur skulle Norden se ut år 2030, om unga skulle få bestämma?

Kom och ta reda på det på vår riksdagsvalspaneldiskussion 27.2.2019, då vi också lanserar vår pamflett över de ungas vision för framtidens Norden! Våra fantastiska conferencierer ser till att du trivs och att stämningen är på topp: riksdagsledamot & EU-valskandidat (grön.) Ville Niinistö och professionella mediaprofilen & riksdagsvalskandidaten (saml.) Lotta Backlund!

Vårens mest nytänkande framtidspolitiska evenemang närmar sig! Du har väl anmält dig?

Pohjola-Nordens Ungdomsförbund har samlat ihop ungdomsorganisationernas röster till en pamflett som erbjuder skarpa framtidslösningar för det nordiska samhällsbygget. Pamfletten lanseras på Sofia Future Farm -centret onsdag 27.2. kl. 18-20. I samband med lanseringen debatterar unga riksdagsvalskandidater de i pamfletten nämnda lösningarna i den stora riksdagsvalspaneldiskussionen som Pohjola-Nordens Ungdomsförbund ordnar tillsammans med Pohjola-Norden och Pohjola-Norden i Helsingfors.

Tillfället har en cocktailservering, så meddela eventuella allergier eller andra önskemål i och med anmälan! Fördrink serveras från kl. 18 och framåt, och samvaron på evenemangsplatsen fortsätter till kl. 21.30.

Anmäl dig för en plats på årets mest nytänkande evenemang för opinionsbildare, senast 17.2. på adressen: https://www.lyyti.fi/reg/pohjola2030

NÄR: 27.2.2019 kl. 18-20
VAR: Sofia Future Farm (Sofiegatan 4, Helsingfors)
VEM: Pohjola-Nordenin Ungdomsförbund i samarbete med Pohjola-Norden och Pohjola-Norden i Helsingfors

Tillfället är gratis och tvåspråkigt. Ingång från adressen Sofiegatan 4. Utrymmet är tillgängligt för alla (vi ber vänligen personer med behov av närmare upplysning om tillgängligheten vara i kontakt på förhand).

OBS: Bekanta dig med programmet och ta del av våra dagliga presentationer av panelisterna på vårt Facebook-evenemang: bit.ly/Pohjola2030

Välkommen med!