Taru Lepistöstä koulutoiminnan asiantuntija

16.06.2023 klo 11:53
Taru Lepistö on aloittanut kesäkuussa Pohjola-Nordenin koulutoiminnan asiantuntijana. Koulutukseltaan Taru on filosofian maisteri ja hän on työskennellyt kieltenopettajana eri puolella Suomea. Tarun vastuulla on Pohjola-Nordenin koulutoiminta, jota lähdetään kehittämään monipuolisesti Svenska Kulturfondenin myöntämän projektirahoituksen avustuksella kesän ja syksyn aikana.

Koulutoiminnan kehittämisessä halutaan kuulla toiveita suoraan opettajilta, jotta Pohjola-Norden voi tarjota oppilaitoksille sopivaa materiaalia Pohjoismaiden ja pohjoismaisten kielten tutuksi tekemisessä. Taru vastaa myös koulutoimintaan liittyvistä apurahoista sekä vuoden lopulla toteutuvasta opettajaseminaarista.

Yhtenä tavoitteena on tehdä Norden-yhdistysten liiton hallinnoima Norden i skolan –opetusalusta sekä Pohjola-Nordenin tarjoama muu opetusmateriaali tunnetummaksi opettajien keskuudessa Suomessa. Norden i skolan -opetusalusta on ilmainen materiaalipankki, joka mahdollistaa skandinaavisten naapurikielten sekä pohjoismaisen kulttuurintuntemuksen parissa työskentelyyn alakoulusta toiselle asteelle.

Voit olla yhteydessä Taruun kaikissa koulutoimintaan liittyvissä kysymyksissä ja myös esittää kehittämistoiveita koulutoiminnan suhteen.
Susan Neffling