Info Pohjola hakee osa-aikaista työntekijää!

31.03.2023 klo 14:49
Hae 3.4. mennessä.

Info Pohjola on Pohjoismaiden ministerineuvoston neuvontapalvelu kaikille niille, jotka muuttavat, opiskelevat, työskentelevät tai suunnittelevat yrityksen perustamista Pohjoismaissa. Neuvontapalvelua hallinnoi Suomessa Pohjola-Norden ry. Haemme nyt osa-aikaista (n. 15 h/viikko) projektityöntekijää ajalle 1.5.-31.12.2023 toimistollemme Helsinkiin.

Projektityöntekijä osallistuu etenkin verkkosivujen päivittämiseen yhteistyössä eri viranomaisten kanssa, vastaa tulleisiin kysymyksiin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja osallistuu tiedotustapahtumien ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen (mukaan lukien some). Työt tehdään pääosin toimistolla projektijohtajan ohjauksessa.

Hakija voi olla opiskelija (esimerkiksi viestintä, valtio-/yhteiskuntatieteet) tai vastavalmistunut. Hakijan on myös mahdollista suorittaa osa työstä täysiaikaisena korkeakouluharjoitteluna.

Edellytämme kummankin kotimaisen kielen (suomi, ruotsi) erinomaista kirjallista ja suullista osaamista, kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn sekä yhteistyötaitoja. Muiden pohjoismaisten kielten ja englannin osaaminen, aiempi kokemus viestinnästä sekä liikkuvuuskysymysten tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Tarjoamme joustavat työajat, hyvät työedut ja näköalapaikan pohjoismaiseen yhteistyöhön.

Info Pohjolan tärkeimpänä tehtävänä on parantaa yksityishenkilöiden mahdollisuuksia liikkua vapaasti Pohjoismaasta toiseen. Neuvontapalvelunsa lisäksi Info Pohjola kartoittaa ongelmia ja rajaesteitä, joita yksityishenkilöt ja pienyritykset kohtaavat liikkuessaan Pohjoismaiden välisten rajojen yli. Tavoitteena on tuoda ongelmat ja ratkaisuehdotukset asioita käsittelevien poliitikkojen ja virkamiesten tietoon. Organisatorisesti Info Pohjola kuuluu Pohjoismaiden ministerineuvoston viestintäosaston alaisuuteen. Info Pohjolalla on projektinjohtaja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Ahvenanmaalla, Färsaarilla ja Grönlannissa.

Pohjola-Nordenin toimisto sijaitsee Helsingin Töölössä.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen (tuntipalkka) osoitteeseen finland@infonorden.org 3.4. klo 16 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa soittoaikoina projektijohtaja Heli Mäkipää, puh. 044 733 5776. Soittoajat: Pe 24.3. klo 12–14 sekä pe 31.3. klo 14–16.

Lisätietoa Info Pohjolasta organisaationa löytyy osoitteesta https://www.norden.org/fi/information/tietoa-info-pohjola-neuvontapalvelusta

Susan Neffling