Info Pohjola hakee projektijohtajaa

01.02.2019 klo 10:31
Info Pohjola hakee Suomeen projektijohtajaa 1.4 alkaen.
Hakemukset
8.2 mennessä.

Info Pohjola hakee projektijohtajaa (vanhempainvapaasijaisuus)

 

Info Pohjola on Pohjoismaiden ministerineuvoston neuvontapalvelu kaikille niille, jotka muuttavat, opiskelevat, työskentelevät tai suunnittelevat yrityksen perustamista Pohjoismaissa. Info Pohjolan tärkeimpänä tehtävänä on parantaa yksityishenkilöiden mahdollisuuksia liikkua vapaasti Pohjoismaasta toiseen. Neuvontapalvelunsa lisäksi Info Pohjola kartoittaa ongelmia ja rajaesteitä, joita yksityishenkilöt ja pienyritykset kohtaavat liikkuessaan Pohjoismaiden välisten rajojen yli. Tavoitteena on tuoda ongelmat ja ratkaisuehdotukset asioita käsittelevien poliitikkojen ja virkamiesten tietoon.

 

Info Pohjola kuuluu suoraan pohjoismaisten yhteistyöministereiden vastuualueeseen. Organisatorisesti kuulumme Pohjoismaiden ministerineuvoston viestintäosaston alaisuuteen. Info Pohjolalla on projektinjohtaja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Ahvenanmaalla, Färsaarilla ja Grönlannissa, ja Suomessa projektia hallinnoi pohjoismaisen yhteistyön keskusliitto Pohjola-Norden.

 

Info Pohjola hakee Suomeen projektijohtajaa 1.4 alkaen. Kyseessä on äitiyslomasijaisuus.

 

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kotimaisten kielten erinomaista kirjallista ja suullista osaamista, kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn, projektinhallintakokemusta sekä verkostoitumistaitoja. Sinulla on kokemusta verkkoviestinnästä ja projektinhallinnasta. Muiden pohjoismaisten kielten ja englannin osaaminen, aiempi kokemus pohjoismaisesta tai kansainvälisestä yhteistyöstä sekä liikkuvuuskysymysten tuntemus (erityisesti sosiaaliturva-alalla) katsotaan hakijalle eduksi. Tarjoamme joustavat työajat, hyvät työedut ja näköalapaikan pohjoismaiseen yhteistyöhön.

 

Työ sisältää matkustamista Pohjoismaissa. Toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa.

 

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:t osoitteeseen finland@infonorden.org 8.2 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Heli Mäkipää, heli.makipaa@pohjola-norden.fi, puh. 044 733 5776.

 

Info Pohjolan sivut löytyvät osoitteesta norden.org/infopohjola

Lisätietoa Info Pohjolasta organisaationa löytyy osoitteesta https://transition.norden.org/fi/info-pohjola/tietoa-info-pohjola-neuvontapalvelusta/tietoa-info-pohjola-neuvontapalvelusta

 

 

 

Eeva Niskanen