Pohjola-Norden ry hakee koulutoiminnan asiantuntijaa

21.04.2023 klo 11:03
Hae 4. toukokuuta 2023 mennessä.

Tarjoamalla koululaisille ja opiskelijoille positiivisia kokemuksia Pohjoismaista ja pohjoismaisista kielistä Pohjola-Norden ry edistää kiinnostusta naapurimaihimme ja tekee Pohjoismaita tunnetuiksi Suomessa. Etsimme nyt koulutoiminnan asiantuntijaa osa- ja määräaikaiseen työsuhteeseen kehittämään ja toteuttamaan liiton koulutoimintaa.

Koulutoiminnan asiantuntijan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

  • kouluille ja opettajille suunnatun apurahatoiminnan hallinnointi ja kehittäminen
  • koulutusten ja tapahtumien toteuttaminen ideoinnista käytännön järjestelyihin
  • uusien toimintatapojen ja yhteistyöverkostojen kehittäminen
  • koulutoiminnan rahoituksen hakemiseen ja avustusraportointiin liittyvät tehtävät.

Toivomme hakijalta soveltuvaa tutkintoa sekä hyviä yhteistyöverkostoja koulumaailmassa. Arvostamme ymmärrystä opettajien arjesta ja koulutussektorin toimintaedellytyksistä. Toivomme hakijalta aloitteellista ja näkemyksellistä otetta sekä aitoa halua edistää pohjoismaista yhteistyötä ja pohjoismaisia kieliä. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot luetaan eduksi.

Työaika on sopimuksen mukaan 50–80 % täydestä työajasta. Työtä voi osittain tehdä myös etätyönä ja viikoittaista työaikaa voi jaksottaa molemmille osapuolille sopivaksi. Työ alkaa mahdollisimman pian ja määräaikainen työsuhde päättyy 31.12.2023. Määräaikaisuuden peruste on tehtävän projektiluonteisuus. Tehtävän mahdollinen jatkuminen vakituisena tehtävänä varmistuu myöhemmin.

Organisaation työkielet ovat suomi ja ruotsi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si viimeistään 4. toukokuuta osoitteeseen tove.ekman@pohjola-norden.fi. Hakijoita voidaan haastatella jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Tove Ekman 26.4. klo 11–12 ja 28.4. klo 8–10, puh. 040 738 1544.