Kouluyhteistyö

Pohjoismainen yhteistyö koulutoiminnan ja vaihto-ohjelmien alalla on ollut pitkään tärkeä osa Pohjola-Nordenin toimintaa. Pohjoismaisiin vaihto-ohjelmiin osallistuu Pohjola-Nordenin kautta vuosittain satoja oppilaita ja opettajia. Vaihto-ohjelmien lisäksi Pohjola-Norden tarjoaa apua ja yhteistyötä opiskelijoille, kouluille ja opettajille erilaisten seminaarien, vierailujen, matka-avustusten, kirjapalkintojen ja opetusmateriaalien muodossa.

Koulualan ajankohtaisista asioista saa tietoa myös Pohjola-Norden koulussa/i skolan Facebook-ryhmästä. Tule mukaan! 

Opetusmateriaalit

Olemme keränneet tähän materiaalia sinun opetuksesi tueksi ja iloksi. Materiaalin on tarkoitus herättää kiinnostusta Pohjolaan. Valitse rusinat pullasta! Mikä sopisi juuri sinun luokallesi?

Apurahat

Opiskelijoille ja koululaisille on tarjolla paljon erilaisia apurahoja pohjoismaisiin opintomatkoihin ja opiskeluun muissa Pohjoismaissa. Näiden lisäksi oppilaat ja opiskelijat voivat kartuttaa Pohjola-tietouttaan kieli- ja kulttuurikursseilla ja oppilaskonferensseissa.

Linkit

Kiinnostaako Ruotsi? Entä matkailu Tanskassa? Haluatko tutustua muihin pohjoismaisiin toimijoihin? Täältä löydät linkkejä muiden tahojen tarjoamiin sivustoihin, joiden uskoisimme olevan sinulle hyödyksi.

Liity koulujäseneksi!

Koulujäsenet saavat Pohjolaan liittyvää ajankohtaista materiaalia ja tietoa pohjoismaisista kursseista, stipendeistä ja uusista oppimateriaaleista.