Pohjola-Nordenin koulujäsenyys

 

Yli sata koulua on jo tiiviisti mukana Pohjola-Nordenin koulutoiminnassa. Koulujäsenet saavat Pohjola-Nordenin lehden lisäksi Pohjolaan liittyvää ajankohtaista materiaalia sekä tietoja pohjoismaisista kursseista, stipendeistä ja uusista oppimateriaaleista.

 

Koulut voivat liittyä Pohjola-Nordenin koulujäseniksi. Jäsenyyden hinta on 20 € vuodessa ja sillä saa: 

 

  • Pohjola-Nordenin lehden kahdesti vuodessa

  • Pohjola-Nordenin sähköisen uutiskirjeen koulusektorille, jossa on uutisia Pohjola-Nordenista, Pohjoismaista sekä tietoa apurahoista ja muista eduista. Uutiskirje ilmestyy neljästi vuodessa. 

  • Apua ystäväkoulun löytämiseen Pohjoismaissa 

  • Pohjola-Nordenin välittämiä kirjoja ja muita tuotteita jäsenhintaan 

  • Osallistumismaksun jäsenhintaan Pohjola-Nordenin sekä Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton järjestämille tiedotuspäiville ja seminaareihin

Elokuvakiertue

 

Pohjola-Norden järjestää yhteistyössä elokuvasäätiö Walhallan kanssa vuosittain valtakunnallisen elokuvakiertueen. Kiertueella on tarjolla kouluille sopivia pohjoismaisia elokuvia. Elokuvaesitykset ovat kouluille maksuttomia. Lisätietoja valtakunnallisesta elokuvakiertueesta kuluvan vuoden aikana.

 

Lisätietoa elokuvasäätiö Walhallan toiminnasta: walhalla.fi

Kouluvierailu

 

Kouluvierailu on Pohjola-Nordenin tarjoama infotilaisuus, joka soveltuu hyvin esimerkiksi kansainvälisyyspäivän ohjelmaksi tai muun opetuksen yhteyteen.