Liity jäseneksi

 

Henkilöjäsenyys 

Pohjola-Nordenin jäsenet kuuluvat oman paikkakuntansa paikallisyhdistykseen ja voivat osallistua sekä paikalliseen että valtakunnalliseen toimintaan. Jo jäseneksi liittyminen on pohjoismaisen yhteistyön tukemista. Pohjola-Nordenin jäsenet saavat myös jäsenlehden sekä erilaisia jäsenetuja. Pohjola-Nordenin henkilöjäsenyys maksaa 22 euroa vuodessa. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi kerrallaan.

 

Perhejäsenyys

Mikäli perheessäsi on jo Pohjola-Nordenin jäsen, voit liittyä perhejäseneksi 12 eurolla vuodessa. Perhejäseniksi lasketaan kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt.

 

Kannatusjäsenyys 

Pohjola-Nordeniin voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys eroaa ns. tavallisesta henkilöjäsenyydestä siten, että kannatusjäsenet eivät ole minkään Pohjola-Nordenin paikallis- tai muun yhdistyksen jäseniä, eikä heillä siten ole edustus- tai äänioikeutta esimerkiksi liittokokouksessa. Kannatusjäsenmaksu on 22 €/vuosi (perhekannatusjäsenet 12 €/vuosi) ja kannatusjäsenet saavat samat jäsenedut kuin perinteiset henkilöjäsenet. Jos haluat liittyä kannatusjäseneksi, mainitse asiasta liittyessäsi lisätiedoissa.

 

Nuorisoliiton jäsenyys

15-29-vuotiaat voivat liittyä Pohjola-Nordenin Nuorisoliittoon. Jäsenyys on maksuton. Liity Nuorisoliiton jäseneksi täällä

 

Yhteisöjäsenyys

Järjestöt voivat liittyä Pohjola-Nordenin yhteisöjäseniksi. Yhteisöjäsenet voivat asettaa edustajiaan ehdolle Pohjola-Nordenin päättäviin elimiin ja voivat näin vaikuttaa pohjoismaiseen yhteistyöhön.

 

Koulujäsenyys 

Koulut voivat liittyä Pohjola-Nordenin koulujäseneksi 20 euron vuosimaksulla. Koulujäsenet saavat Pohjolaan liittyvää ajankohtaista materiaalia ja tietoa pohjoismaisista kursseista, stipendeistä ja uusista oppimateriaaleista. Koulualan sivuilta voit lukea lisää koulujäsenyydestä.

 

Kirjastojäsenyys

Kirjastot voivat liittyä Pohjola-Nordenin kirjastojäseniksi 20 euron vuosimaksulla. Kirjastojäsenet saavat kirjastoviikon materiaalin automaattisesti postitettuna, Pohjola-Nordenin sekä Ruotsin Föreningen Nordenin jäsenlehden, apua Pohjola-hyllyn perustamiseen kirjastoon.

 

Täytä alla olevasta linkistä aukeava lomake. Lähetämme sinulle postitse jäsenkortin, jäsenlehden sekä jäsenmaksulomakkeen. Tästä pääset lukemaan jäsenrekisteriselosteemme.

 

Liity Pohjola-Nordenin henkilö- tai perhejäseneksi 

Liity Pohjola-Nordenin koulu-, kirjasto- tai yhteisöjäseneksi