Pohjola-Norden ry hakee talouskoordinaattoria

23.11.2022 klo 13:31
Hae 7.12. mennessä.

Pohjola-Norden ry on Suomen ainoa kansalaisjärjestö, jonka päätehtävänä on pohjoismainen yhteistyö ja Pohjoismaiden tunnetuksi tekeminen Suomessa. Etsimme nyt liittotoimiston pieneen työyhteisöön osa- ja määräaikaista talouskoordinaattoria.

Talouskoordinaattorin vastuulle kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät tiiviissä yhteistyössä liiton pääsihteerin ja ulkopuolisen kirjanpitäjän kanssa. Talouskoordinaattori hoitaa maksuliikennettä, seuraa talousarvion ja hankebudjettien toteutusta, osallistuu liiton myöntämien apurahojen ja avustusten hallinnointiin, osallistuu rahoitushakemusten ja -selvitysten laatimiseen sekä hoitaa muita hallinnollisia tehtäviä. 

Toivomme hakijalta soveltuvaa tutkintoa sekä vankkaa taloushallinnon kokemusta. Arvostamme itsenäistä ja huolellista otetta, aloitteellisuutta sekä tiimityöskentelyn taitoa. Arvostamme myös näkemystä prosessien kehittämisestä ja uudistamisesta sekä kykyä ja halua toteuttaa uudistuksia yhteistyössä liiton johdon kanssa.

Työaika on 50 % täydestä työajasta. Työtä voi osittain tehdä myös etätyönä ja viikoittaista työaikaa voi jaksottaa molemmille osapuolille sopivaksi. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2023 asti. Määräaikaisuuden peruste on organisaation hallinnon uudelleenjärjestäminen. Tehtävän mahdollinen jatkuminen vakituisena tehtävänä varmistuu myöhemmin.

Organisaation työkielet ovat suomi ja ruotsi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si viimeistään 7.12. osoitteeseen tove.ekman@pohjola-norden.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Tove Ekman 29.11. klo 13–15 ja 5.12. klo 10–12, puh. 040-7381544. 

Susan Neffling