Suomen Hostellijärjestön kesäedut Pohjola-Nordenin jäsenille

20.06.2022 klo 13:15

Pohjola-Norden on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö, minkä johdosta jäsenillä on käytössään Hostellijärjestön jäsenjärjestöilleen tarjoamat edut niin kotimaan kuin ulkomaan matkailuun.

Suomen Hostellijärjestö on jäsenenä kansainvälisessä Hostelling International (HI) verkostossa, joka kattaa noin 3500 hostellia lähes 90 maassa. Suomen Hostellijärjestön verkoston hostellit ovat myös osa HI hostelliverkostoa. Rennoissa ja yhteisöllisissä hostelleissa yövyt edullisesti sekä tapaat muita matkalaisia ja voit jakaa matkakokemuksia.


KESÄTARJOUS: Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10 € (norm. jäsenet 15 € / muut 20 €)

Kansainvälisellä hostellikortilla saat 10% majoitusalennuksen HI hostelleissa Suomen lisäksi ympäri maailmaa sekä paljon muita kotimaan ja kansainvälisiä hostellikorttietuja.

Tarjous on voimassa 30.6.2022 asti.

Lue lisää tarjouksesta >>

Tutustu myös Pohjoismaisiin hostellijärjestöihin ja hostelleihin:

Islanti: HI Iceland (https://www.hostel.is/)

Norja: HI Norway (https://www.hihostels.no/)

Ruotsi: Svenska Turistföreningen (https://www.svenskaturistforeningen.se/)

Tanska: DANHOSTEL (https://www.danhostel.dk/en)

Koko maailma:

Hostelling International
(sivusto www.hihostels.com on kesäkuussa 2022 pois käytöstä sivuston uudistuksesta johtuen)

Hostellit Suomessa

Suomessa Pohjola-Nordenin jäsenenä saat 10 %:n majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa, joita on lähes 50 ympäri Suomen. Hostelleissa saat nauttia edullisesta, yksilöllisestä ja yhteisöllisestä majoituksesta. Hostellit ovat myös luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja, sillä voit itse valita tarvitsemasi palvelut ja mukavuudet.

Jäsenenä voit myös tilata Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleista Suomessa sekä useita muita hostellikorttietuja.

Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voi tilata tästä >>

Lisätietoa: www.hostellit.fi

Susan Neffling