Hakuaika kielikursseille on vielä käynnissä!

20.05.2021 klo 09:09

Pohjola-Norden tarjoaa lukiolaisille intensiivikurssin, jolla osallistujat saavat mahdollisuuden parantaa erityisesti ruotsin suullista kielitaitoaan, tavata ruotsinkielisiä nuoria, tutustua ruotsalaiseen/suomenruotsalaiseen kulttuuriin ja sen myötä vahvistaa pohjoismaista identiteettiään.

Kurssit järjestetään Saltvikissa, Ahvenanmaalla 2.-8.8.2021 sekä Framnäsissä, Ruotsissa 31.7.-7.8.2021.

Kurssi on tarkoitettu lukion toisen vuosikurssin suomenkielisille opiskelijoille. Jokainen lukio voi anoa stipendiä yhdelle opiskelijalle vuosittain. Stipendien myöntämisessä priorisoidaan niitä kouluja, jotka eivät ole olleet mukana edellisessä jaossa. Tänä vuonna stipendejä myönnetään 80 oppilaalle.

Stipendi pitää sisällään opetuksen, matkat, majoituksen ja vapaa-ajan ohjelman. Majoitus tapahtuu kurssikeskuksessa ja kurssilaiset jakavat huoneen.

Hyvällä hakijalla on halua kommunikoida suullisesti ruotsiksi sekä intoa toimia aktiivisesti osana ryhmää ja kykyä tulla toimeen uusien ihmisten ja tilanteiden kanssa.

 

Koronaturvallisuus
 

Varaamme oikeuden peruuttaa kurssin lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli kansallinen koronatilanne niin vaatii. Siinä tapauksessa pyrimme tarjoamaan osan kurssista etänä.

On myös mahdollista, että osallistujilta saatetaan vaatia negatiivista koronatestiä ennen Ruotsiin lähtöä. Tästä tiedotamme tarkemmin lähempänä kurssin alkua.

 

Lisätietoa kurssista löydät TÄÄLTÄ. Lähetä alla oleva hakemus täytettynä ja allekirjoitettuna osoitteeseen hakemukset@pohjola-norden.fi viimeistään 21.5.2021.

Hae kielikurssille >>

Susan Neffling