Liittokokous 29.5.2021

03.05.2021 klo 09:00
Pohjola-Nordenin liittokokous järjestetään etäkokouksena lauantaina 29.5.2021 kello 12.

Seuraa liittokokousta täällä >>

 

Liittokokouskutsut paikallisyhdistyksille ja yhteisöjäsenille on lähetetty viikolla 17.

Tällä kerralla kokoukseen voivat osallistua vain äänioikeutetut kokousedustajat, mutta myös muille kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuus seurata kokousta suoratoistolähetyksenä. Linkki lähetykseen tulee myöhemmin tälle sivulle.

Mikäli edustajalle tulee teknisiä ongelmia liittokokouksen aikana, voitte soittaa numeroon 09 4542 080, niin yritämme auttaa!


Pohjola-Nordenin Nuorisoliitolla on oikeus lähettää liittokokoukseen viisi edustajaa, Helsingin yhdistyksellä kolme, Kotkan ja Sipoon yhdistyksillä kaksi. Kaikilla muilla, sekä varsinaisilla että yhteisöjäsenillä on oikeus lähettää yksi edustaja. Varsinaisia jäseniä ovat siis paikallisyhdistykset.

Liittokokous järjestetään ProspectumLIVE-alustalla. Jokaisella liittokokousosallistujalla tulee olla toimiva, henkilökohtainen sähköpostiosoite, kokoukseen osallistumisen mahdollistava laite sekä toimiva internetyhteys. Jokaisesta osallistujasta on täytettävä ilmoittautumislomake sekä lähetettävä valtakirja määräaikaan mennessä. Valtakirja tulee olla toimitettuna 14.5. mennessä, mutta sähköisen ilmoittautumislomakkeen voi täyttää 21.5. asti. Tällä kerralla on erityisen tärkeää pitää kiinni määräajoista, jotta kokoustekniset järjestelyt saadaan tehtyä oikein ja kokous voidaan toteuttaa mahdollisimman sujuvasti. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään henkilökohtaiset osallistumislinkit sähköpostitse.

Valtakirja

Järjestämme liittokokouksen äänivaltaisille edustajille koulutuksen 17. ja 20.5. klo 17-18. Maanantain 17.5. koulutukseen voit osallistua tästä ja torstain 20.5. koulutukseen tästä. Koulutuksessa kirjaudutaan ProspectumLIVE-alustalle ja tutustutaan sen toimintoihin. Koulutukset ovat samanlaisia, ei siis tarvitse osallistua molempiin. Lähetämme ilmoittautuneille linkin koulutukseen.

Kokouksessa valitaan liittohallituksen jäsenet ja varajäsenet  seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Pyydämme saada kaikki ehdotukset ennen liittokokousta osoitteeseen urpo.uusitalo@pohjola-norden.fi.

Liittokokousmateriaali tulee olemaan Pohjola-Nordenin intranetissä ladattavana.

Sydämellisesti tervetuloa liittokokoukseen!

Marika Lindström