Liittokokous 16.10.2020

21.09.2020 klo 09:30
Liittokokoukseen ilmoittautuminen. Paikkakunta: Helsinki, Turku, Tampere, Vaasa, Oulu, Kuopio.


ILMOITTAUDU LIITTOKOKOUKSEEN >>


Tervetuloa liittokokoukseen! 

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen liitto on katsonut parhaaksi mahdolliseksi tavaksi järjestää vuoden 2020 liittokokous niin kutsutulla etäpistemallilla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jokaisella alueella on yksi etäpiste, jonne alueen liittokokousedustajat saapuvat kokoukseen ja josta otetaan etäyhteys Helsinkiin. Jokaiselle etäyhteyspaikkakunnalle tulee liiton työntekijä avustamaan järjestelyjen ja tekniikan kanssa. Välttääksemme turhaa matkustamista sekä suuria kokoontumisia, suosittelemme lämpimästi, että etäpisteille saapuvat ainoastaan yhdistysten viralliset liittokokousedustajat.

Viime syksynä tehdyn sääntömuutoksen perusteella valitaan kokouksessa liitolle toinen varapuheenjohtaja. Pyydämme yhdistyksiä tekemään ehdotuksia valittavista henkilöistä (jotka ovat antaneet suostumuksensa) lähettämällä esitykset: michael.oksanen@pohjola-norden.fi ja urpo.uusitalo@pohjola-norden.fi 5.10.2020 mennessä.

Milloin: Liittokokous järjestetään 16.10.2020 kello 12.00 alkaen.

Valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu alkavat kello 11.30.

Missä:       Liittokokous tullaan järjestämään Helsingissä ja etäpisteet seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Tampere, Vaasa, Kuopio ja Oulu.

Sopiva tila varataan ilmoittautuneiden määrän selvittyä, jotta voidaan varmistaa tilan riittävä koko koronaturvallisuuden varmistamiseksi. Kaikki kokouspaikat tulevat sijaitsemaan etäpistekaupunkien keskusta-alueella. Tarkat saapumisohjeet sekä liittokokousmateriaali lähetetään jokaiselle ilmoittautuneelle.
 

Mukavaa syksyä!

Michael Oksanen, pääsihteeri

Susan Neffling