Lasten Pohjola -kilpailu ala-asteen luokille 4-6.

05.09.2017 klo 14:52
Helsinkiläisille kouluille suunnattu kilpailu jatkuu 25. lokakuuta asti.

Helsingin Pohjola-Norden -yhdistys järjesti keväällä 2016 kirjoituskilpailun kaupungin yläasteille. Kilpailun suojelijana toimi presidentti Tarja Halonen. Tänä vuonna Helsingin Pohjola-Norden tempaisee uuden opetussuunnitelman mukaisesti ja järjestää helsinkiläisille kouluille kilpailun tarjoten Lasten Pohjola -teemaa ilmiöviikoille syyslukukauden alussa 2017. Lasten Pohjola voi tarkoittaa lyhyttä videota, piirustus-, installaatio- tai valokuvasarjaa tai vaikka dioraamaa – tyyli ja esitysmuoto on vapaa! Kilpailun suojelijana toimii Helsingin pormestari Jan Vapaavuori.

Kilpailuun voivat osallistua luokat 4-6.

Kilpailuaika on 15.8.-25.10. Kilpailu on suunnattu helsinkiläisille kouluille. Kilpailuun osallistuvat luokat, eivät yksittäiset oppilaat. Luokan opettaja toimii kilpailutyön vastuuhenkilönä. Hän huolehtii kuvaus- ja julkaisuluvista sekä tekijänoikeuskysymyksistä.

Kilpailun palkinnot ovat seuraavat: ensimmäinen palkinto 250 €, toinen ja kolmas 150 €, ja pistesijat neljännestä kuudenteen 100 €. Lisäksi kunniamainintoja ja kirjalahjoja. 

Pormestari Jan Vapaavuori jakaa palkinnot kaupungintalon juhlatilaisuudessa 14.11. klo 17.30. Tieto kilpailun voittajista julkaistaan yhdistyksen sivuilla.

Katso täältä lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Kuva: Yadid Levy/norden.org