Tule katsomaan pohjoismaisia elokuvia!

22.03.2024 klo 13.00 – 17.00

Tervetuloa viettämään Pohjolan päivää kanssamme perjantaina 22. maaliskuuta 2024! 

Pohjolan päivän varsinaisen tapahtuman jälkeen koululaisryhmien kannattaa suunnata Kino Engeliin (Sofiankatu 4, Helsinki), jossa esitämme palkittuja pohjoismaisia elokuvia kello 13 alkaen. Esitettävät elokuvat ovat Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon vuonna 2023 voittanut tanskalaiselokuva Empire sekä Göteborgin elokuvajuhlien parhaana pohjoismaisena elokuvana vuonna 2021 palkittu Tiikerit. Elokuvien kohderyhmää ovat yläkouluikäiset ja toisen asteen opiskelijat.

Koululaisnäytösten jälkeen esitämme Empiren myös avoimelle yleisölle kello 15 alkaen. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Empire valkokankaalla, sillä kyseinen elokuva ei ole tulossa Suomessa laajempaan levitykseen.

Elokuvanäytöksiin on ennakkoilmoittautuminen, jonka opettaja tekee koko ryhmän osalta. Myös avoimeen näytökseen tulee ilmoittautua ennakkoon. Linkit ilmoittautumiseen löytyvät elokuvien esittelyiden yhteydestä 19. helmikuuta alkaen. Mahdollisista peruutuksista tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Kaikki näytökset ovat osallistujille maksuttomia!

Elokuvanäytökset toteutetaan yhteistyössä Walhallan, Pohjola-Nordenin sekä Nordplus kansallisen toimiston kanssa.

 

Lue lisää elokuvista >>


Paikka
Kino Engel, Helsinki