Pohjola-Nordenin liittokokous 2024

22.04.2024 klo 09:00
Liittokokous järjestetään Tampereella 20.5.2024 kello 11-17.

Tervetuloa Pohjola-Nordenin liittokokoukseen!

Pohjola-Nordenin liittokokous järjestetään Tampere-talolla, Sonaatti-tilassa (Yliopistonkatu 55), maanantaina 20. toukokuuta 2024 kello 11 alkaen. Liittokokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:ssä mainitut asiat, kuten vaalivaliokunnan valinta kaudelle 2024–2026 sekä Pohjola-Nordenin uusi strategia.

Paikan päällä osallistuville (ennakkoon ilmoittautuneille) on tarjolla lounasta klo 11. Itse liittokokous alkaa kello 12 ja kokouksen jälkeen on luvassa kakkukahvit ja iloista yhdessäoloa.

Jokaisen osallistujan tulee täyttää ilmoittautumislomake sekä lähettää valtakirja määräaikaan mennessä. Ilmoittautuminen päättyy 6. toukokuuta, ja valtakirja pitää olla toimitettuna 13. toukokuuta mennessä.

Huomaathan, että pelkän valtakirjan lähettäminen ei riitä ilmoittautumiseksi. Ilmoittautunut edustaja ei myöskään ole äänivaltainen, jos liitolle ei ole toimitettu valtakirjaa

Liittokokousmateriaalit ovat ladattavissa Pohjola-Nordenin intrasta noin viikko ennen liittokokousta.

Sujuvan kokouksen mahdollistamiseksi pyydämme saada kaikki käsiteltäviin asioihin liittyvät ehdotukset ennen liittokokousta osoitteeseen pn@pohjola-norden.fi.

Etäyhteydellä kokoukseen voivat osallistua vain äänioikeutetut kokousedustajat, mutta myös muille kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuus seurata kokousta suoratoistolähetyksenä. Paikan päälle voi tulla myös muita, kuin äänioikeutettuja edustajia, mutta ilmoittautuminen on olennaista.

Liittokokoukseen ja ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen pn@pohjola-norden.fi.

Sydämellisesti tervetuloa liittokokoukseen!