Info Pohjola täyttää 25 vuotta!

07.08.2023 klo 10:36

Kuva: Yadid Levy / norden.org

Pohjolan vanhin neuvontapalvelu, Pohjoismaiden ministerineuvoston Info Pohjola (alun perin Haloo Pohjola), täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Pohjola-Norden hallinnoi Info Pohjolaa Suomessa.

Info Pohjola on ollut vuodesta 1998 lähtien korvaamaton tietolähde pohjoismaalaisille ja keskeinen toimija yhteispohjoismaisessa visiotyössä, jonka mukaan Pohjolasta tulee maailman kestävin ja integroitunein alue vuoteen 2030 mennessä.

Jo 25 vuoden ajan Info Pohjola -neuvontapalvelu on kertonut pohjoismaalaisille, miten toisessa Pohjoismaassa asumiseen, työskentelyyn tai opiskeluun tulisi varautua ja varmistanut, että poliitikot ja virkamiehet saavat tietoa Pohjoismaiden vapaan liikkuvuuden esteistä. Ajatuksena on tarjota hyvää tietoa ja luoda samalla yleiskuva tilanteista, joissa ihmiset joutuvat pulaan ja heidän vapaa liikkuvuutensa rajoittuu.

Info Pohjola tekee määrätietoista työtä vahvistaakseen asiantuntijuuttaan ja kehittääkseen sähköisiä ratkaisuja, jotka parantavat ja nopeuttavat pohjoismaalaisten tiedonsaantia ja sitä kautta edellytyksiä tehdä oikeita valintoja ja päätöksiä.

Info Pohjolan työntekijät kiittävät luottamuksesta, jota palvelun käyttäjät ovat osoittaneet ensimmäisten 25 vuoden aikana.

Lue lisää:
https://www.norden.org/fi/news/pohjolan-vanhin-neuvontapalvelu-tayttaa-25-vuotta