Min story / Mun tarina –seminaari

22 Maaliskuu 2017, 10:00 - 19:00

 

Tervetuloa seminaariin Min story / Mun tarina!

Pohjola-Norden järjestää yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa seminaarin yrittäjyydestä, uskalluksesta ja menestyksestä. Min story / Mun tarina -seminaarin tavoitteena on nostaa esille tarinoita erityisesti nuorten yrittäjien takaa ja tätä kautta kannustaa nuoria toteuttamaan ideoita ja tavoittelemaan unelmiaan. Seminaarissa puhumassa ovat muun muassa ruotsalaiset bloggaajat Desiré Nilsson ja Johan Larsson, sekä Microsoftin Architect Kimmo Forss, jotka kertovat omasta yrittäjyydestään. Puhujalista kokonaisuudessaan julkistetaan myöhemmin.

Tilaisuus toimii kohtaamispaikkana uransa alussa olevien nuorten sekä jo kokeneempien vaikuttajien kesken. Päivä alkaa tapahtumatorilla klo 10-14. Samaan aikaan käynnissä on myös ensimmäinen pohjoismainen eSport-tapahtuma, jossa vieraiden on mahdollista tutustua eri peleihin ja kokeilla niitä. eSport-tapahtuma huipentuu finaaliin Suomen ja Ruotsin joukkueiden välillä. Kaikkien seminaariin osallistuvien on mahdollista seurata ottelua. 

Seminaari on suunnattu elinkeinoelämän vaikuttajille, poliittisille päättäjille, kolmannen sektorin toimijoille sekä ennen kaikkea nuorille. Seminaari lähetetään myös suorana lähetyksenä muihin Pohjoismaihin, joissa seminaaria seurataan Pohjola-Nordenin sisaryhdistysten järjestämissä tilaisuuksissa.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Nuori Yrittäjyys ry, Scandic, Viking Line, Sinne, Ukko.se ja Fazer.

 

Päivän ohjelma:

10.00 – 14.00 eSport-peliturnaus 
14.00 – 17.00 Min story / Mun tarina -seminaari

Tervetuloa (Pohjola-Norden ja Nuori Yrittäjyys ry) 
Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen 
Keynote 1 
Keynote 2 
Kahvitauko 
Keynote 3 
Päätössanat: Kansanedustaja, Pohjola-Nordenin puheenjohtaja Anne-Mari Virolainen

17.00 – 18.30 Mingel 
18.00 – 19.00 eSport-ottelufinaali

 

Ilmoittaudu tästä! 

Tapahtuma Facebookissa


Paikka
Scandic Grand Marina
Katajanokanlaituri 7
00160 Helsinki
Ajankohdat